REIKI kurs nivå II

Reiki Healing 2 grad kurs  4 og 5 juli, 2020

Er videregående av 1 grads kurset som du må ha hatt innvielse og opplæring i på forhånd. Her lærer du å bruke Reiki symboler og hvordan du kan bruke det på andre, og på situasjoner utenfor deg selv. Nydelig kurs med god læring, forståelse og opphøyning av deg selv og andre.

Meditasjoner. Diplom

kr.3200,-  innkl. Diplom, Kaffe og te

Ring eller skriv innboks for info. ReikiMaster Gull Aanes  906 332 20

The Northern Light STAR I

Dato: 7 og 8 mars 2020 kl.10 -17 begge dager. LOTUS Trondheim.   Diplom.

Et kraftfullt selvutvikling og Healing kurs hvor The Northern Light STAR viser deg din vei. Møt Mestrene som har sterke og meningsfulle budskap, som gir deg Healing og Kraft til veien videre. Du slipper å stå fast i dine mønstre og du blir mye mere hel og harmonisk. Du blir trinn for trinn ledet videre og får forståelsen av og med oppgraderingen av deg selv, og mye Healing.
Pris: 3400,- innkl. Manual og kaffe/te

Påmelding med depositum kr.800 for å være sikret plass.

Vær snill å ikke nøle med å spørre meg om ethvert spørsmål du måtte ha om dette kurset.

STAR Lights fra Gull Aanes

The Gaiadon Heart III

Foregår i Trondheim: LOTUS 

Dette er et Praktfullt høyfrekvent vidunderlig kurs. 3 hele dager hvor du nyter å heve dine frekvenser til ditt optimale nivå overhodet mulig i ditt ståsted 

Rent, vakkert, multidimensjonelt Bevissthets endring. Lagd av Saranya Saveri India. 

www.gaiadonheart.com

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du føler deg tiltrukket av dette, det er fint hvis du har kurs 1A og 1B på forhånd, men hvis du føler deg klar så er du Velkommen. 

Master lærer Gull Aanes 906 332 20

REIKI kurs nivå 1

29 feb/1 mars 2020.   Usui Reiki 1 Grad kurs.  LOTUS Trondheim

Det er et nybegynnerkurs hvor du får innvielser som åpner opp for din Reiki Healing kraft. Du får meditasjon som lærer deg å kjenne etter hvor godt det er å bare være. Og opplæring trinn for trinn om hvordan du skal bruke dette nydelige verktøyet til forbedring av kropp og helse.

Du får innføring om energier og litt om chakra og plassering i kroppen, og hvilken indre og ytre påvirkning de har.  Og mange spennende flere ting som dukker opp for deg. 

Pris: 2700,- for 2 hele dager fra kl.10 og til 17.  Innkl.Kaffe, te og Reiki Manual.

Velkommen til Kurs hos Reiki Master Gull Aanes