REIKI kurs nivå III

Desverre er kurset utsatt pga corona innreise regler som jeg blir rammet av, tiltross for vaksiner.  Nye datoer vil komme så snart jeg vet mer når jeg kan komme, uten karantenetid. 

Usui REIKI III kurs   31 juli og 1 august 2021

Usui - Reiki III er enda en forhøyning av denne vakre energien for Healing og Harmonisering. Her får du innvielse for å kunne bruke Master symbolet som ett av dine symbol verktøy. Forsterker mangfoldig og du vil oppleve alt mye klarere.
Diplom. Betaling er kr.1000,- i depositum ved påmelding som sikrer deg plass. Resterende innen 8 dager før oppstart. Tilsammen 3400,- Ikke nøl med å ta kontakt for spørsmål og påmelding, Velkommen ♥

🙂Reiki Master Gull Aanes  906 332 20   isishearthealing33@gmail.com

The Northern Light STAR I

Desverre er kurset utsatt i ubestemt tid ennå, pga innreiserestriksjoner for meg.

Jeg vurderer fra høsten av, men kom gjerne med innspill om når det passer best for akkurat Deg   🙂    Når karantenetid opphører, dukker jeg opp, fullvaksinert. 

KURS: 17 og 18 juli, 2021. Velkommen til DØNNA PÅ HELGELAND,

Og der skal vi være på den magiske låven hos Kjersti Aaker.

Et kraftfullt selvutvikling og Healing kurs hvor The Northern Light STAR viser deg din vei. Møt Mestrene som har sterke og meningsfulle budskap, som gir deg Healing og Kraft til veien videre. Du slipper å stå fast i dine mønstre og du blir mye mere hel og harmonisk. Du blir trinn for trinn ledet videre og får forståelsen av og med oppgraderingen av deg selv, og mye Healing.
Pris: 3500,- innkl. Manual og kaffe/te

Hurtig påmelding med depositum for å være sikret plass.

Vær snill å ikke nøle med å spørre meg om ethvert spørsmål du måtte ha om dette kurset.

STAR Lights fra Gull Aanes

Betalinger:

Alle kurs skal betales med Depositum 1000,- helst ved påmelding, det sikrer plassen din. Resterende Beløp skal betales innen 8 dager før oppstart og ingenting er refunderbart hvis du avlyser mindre enn 3 dager til kursets oppstart.  🙂 🙂 Gull 

 

The Gaiadon Heart III

Foregår i Trondheim: LOTUS 

Dette er et Praktfullt høyfrekvent vidunderlig kurs. 3 hele dager hvor du nyter å heve dine frekvenser til ditt optimale nivå overhodet mulig i ditt ståsted 

Rent, vakkert, multidimensjonelt Bevissthets endring. Kanlisert og lagd av Saranya Saveri, India. 

www.gaiadonheart.com

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du føler deg tiltrukket av dette, det er fint hvis du har kurs 1A og 1B på forhånd, men hvis du føler deg klar så er du Velkommen. 

Master lærer Gull Aanes 

REIKI kurs nivå 1

 Usui Reiki 1 Grad kurs.  LOTUS Trondheim

Det er et nybegynnerkurs hvor du får innvielser som åpner opp for din Reiki Healing kraft. Du får meditasjon som lærer deg å kjenne etter hvor godt det er å bare være. Og opplæring trinn for trinn om hvordan du skal bruke dette nydelige verktøyet til forbedring av kropp og helse.

Du får innføring om energier og litt om chakra og plassering i kroppen, og hvilken indre og ytre påvirkning de har.  Og mange spennende flere ting som dukker opp for deg. 

Vær snill å ikke nøle med å ta kontakt for eventuelle spørsmål. 

Pris: 2900,- for 2 hele dager fra kl.10 og til 17.  Innkl.Kaffe, te og Reiki Manual.

 Reiki Master Gull Aanes,   isis.hearthealing33@gmail.com